Per direct beschikbaar

Onderstaande appartementen zijn per direct beschikbaar.

type A (appartement 81-1)

Een zonnig tweekamerappartement – 88 m2 – gelegen op de begane grond. Indeling: Entree, hal, toilet, bergkast met cv-opstelling en opstelplaats voor wasmachine/droger, tuingerichte woonkamer met schuifpui naar het terras (zuid/oost), master bedroom met schuifpui en terras aan de voorzijde, badkamer voorzien van wastafel, toilet en inloopdouche, moderne lichte keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Huurprijs: € 1795,- per maand exclusief servicekosten.

Bent u geïnteresseerd in wonen in Het Laar of wilt u op de hoogte blijven van toekomstige mutaties? Neemt u dan contact op met Caroliene Joosse van Voorma en Walch Makelaars, telefoonnummer 035 – 525 31 35, of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Midden in het groen

Wonen in Het Laar voelt als thuiskomen. De kleinschalige opzet met 30 appartementen, waarborgt optimale privacy. U woont met gelijkgestemden in een prachtige omgeving met uitzicht over het park. De groene, statige bomen geven uw woonomgeving extra cachet.

De appartementen zijn energiezuinig en voorzien van vloerverwarming. Ook is parkeren geen probleem. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats met berging in de ondergrondse garage. Bovendien zijn de appartementen goed beveiligd, mede middels videobewaking.

   

De afbeeldingen van de woon- en slaapkamer geven een gespiegelde impressie.

Interesse en meer informatie?

Voor meer informatie belt u met Caroliene Joosse van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi (035 525 31 35). Ook kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.